Trivsel og egenomsorg

Hvad er trivsel?

Trivsel er udtryk for et velbefindende der giver det enkelte menneske følelsen af overskud, gåpåmod, handlekraft og glæde ved livet. Det er vores evne til at navigere i hverdagen med dens op- og nedture og fungere optimalt og effektivt både privat og på arbejdet. rivsel handler om at føle sig godt tilpas fysisk, mentalt, følelsesmæssigt, spirituelt, intellektuelt og socialt og kunne opnå det, vi ønsker os både privat og arbejdsmæssigt.At vedligeholde sin trivsel og finde tid og energi til sig selv kan dog være lidt af en udfordring for det moderne menneske, og studier viser også, at mange af os bare kommer gennem dagen uden egentlig at trives.Hvis du ønsker at få mere vide om hvorledes du i din hverdag kan opleve bedre trivsel og tage bedre hånd om dig selv, – egenomsorg, kan du måske finde inspiration på de følgende sider. Ligesom du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil vide hvordan jeg kan hjælpe dig.

Giv mig sindsro til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting jeg kan, og visdom til at se forskellen

- Sindsrobønnen.

kognitivt fokus eva holtermann nielsen

Kontakt mig for mere information

Kontakt mig endelig hvis du har lyst til at jeg skal hjælpe dig til at opleve at trives bedre såvel i privatlivet som i arbejdslivet.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.