Supervision

Supervision er en metode til styrke faglig og personlig udvikling samt hjælp til at opnå bedre trivsel og resultater.

Fagpersonlig supervision

Formålet med supervision, uanset form eller fag, er at støtte de professionelle i deres arbejdshverdag. At medskabe gode kerneydelser, sikre de professionelles trivsel og bidrage til gode samspil i relationer, teams og organisationer.

Jeg har lang erfaring med at supervisere såvel grupper som individuelle og arbejder primært ud fra det der kaldes fagpersonlig supervision, men jeg tilbyder ligeledes sagssupervision, metodesupervision, teamsupervision og kontrakt og læringsbaseret supervision. Den faglige tilgang baserer sig primært på den kognitive metode samt den narrative og systemiske metode. Hvilke kan være med til at give overblik samt støtte i at opnå bedre forståelse for supervisantens klient/beboer og skabe mere synlige og målbare resultater i arbejdet.

Fagpersonlig supervision betyder, at supervisanten inviteres til, ikke blot at forholde sig til ”sagen”, men også til at se på, hvad den gør ved supervisanten. Det er ikke terapi og der er en klar afgrænsning mellem supervision og terapi. Et supervisionsforløb er målrettet fagpersoner, ledere og medarbejdere som inviteres til at reflektere over deres holdninger og arbejdsgange. Målet er at kunne skabe konkrete ændringer og forbedringer, så de efterfølgende føler sig bedre rustet i det daglige arbejde.

I supervision er vi sammen optaget af:
– Hvordan vi skaber gode kerneydelse
– Hvordan vi som professionelle får et godt vidensstillads
– Hvordan vi skaber et anerkendende og støttende arbejdsklima for de professionelle, så de fastholder deres faglige engagement og evne til nærhed og empati.

Til supervision kan supervisanten medbringe forskellige faglige udfordringer. Det kan f.eks. være i forhold til en konkret ”sag” eller relationelle udfordringer på arbejdspladsen, både i personalegruppen eller i borgergruppen m.v.Temaer for en supervision kan f.eks. være feedback på den pædagogiske stil, implementering af ny viden og pædagogiske virkemidler, samarbejdet i gruppen, stresshåndtering eller egenomsorg

  • Supervision er et vigtigt reflektionsrum, når man arbejder med relationer.
  • Supervision kan bidrage til at du øger din evne til at være rummelig og empatisk.
  • Supervision kan give dig større indsigt i dig selv og din fagpersonlige identitet.
  • Supervision kan tilføre ny læring og konkrete idéer til jeres videre arbejde.
  • Supervision kan bidrage til at skabe bedre trivsel på arbejdspladsen.
  • Supervision kan være med til at forebygge stress og udbrændthed.
  • Supervision handler om at udfolde sager, metoder og rollen som professionel og er med til at inspirere, gavne og gøre tavs viden eksplicit.

Jeg tilbyder individuel supervision eller supervision til grupper samt undervisnings og kursusforløb.

Målgruppen kan f.eks. være faggrupper indenfor dags- og døgnområdet, social- og sundhedsområdet, kommuner eller tværfaglige grupper som samarbejder med borgere med komplekse vanskeligheder. 

kognitivt fokus eva holtermann nielsen

Kontakt mig for mere information

Kontakt mig for at høre nærmere et skræddersyet kursus, supervisions- eller undervisningsforløb målrettet dine/jeres behov

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.